Anja Schornagel-Kempers - Praktijk voor Acupunctuur, Shiatsu en Guasha

Anja Schornagel-Kempers

Visie

Holistische Oosterse geneeswijzen in relatie tot de natuur en de mens: dat is wat mij motiveert, waar ik mijn kracht, kennis en ervaring uit haal en waar ik mijn therapie op baseer. Ieder mens is uniek en veranderlijk en heeft een andere benadering en behandeling nodig. Ik probeer vanuit mijn ervaring en vakkundigheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen mensen zo goed mogelijk te helpen en hun zelfhelend vermogen te vergroten.

Kennis en ervaring

Sinds 1996 heb ik een levendige praktijk waarin ik mijn uitgebreide kennis en ervaring in de Oosterse en Westerse geneeskunde durf te laten samenkomen. Ik ben gediplomeerd Acupuncturiste (Shenzhou University Amsterdam, 2012, cum laude), Shiatsu therapeute (Klassieke School voor Shiatsu Den Haag, 2005), Aromatherapeute (Raworth International College, Engeland, 1996) en Guasha therapeute ( Amsterdam, 2008). Als A verpleegkundige heb ik ruim 14 jaar gewerkt in verschillende ziekenhuizen, in verschillende specialismen en in verschillende landen. Ik ben docente geweest in diverse specialismen.

Behandeling

Met mijn vaardigheden in luisteren, observeren, vragen stellen en aanraken laat ik me leiden in zowel de diagnose als de behandeling. Ik heb geleerd doortastend te zijn, verbanden te leggen en empatisch te zijn. Afhankelijk van de gezondheidsklachten en mijn diagnose gebruik ik één of meerdere therapieën en ga ik samen met de cliënt op weg naar een zo goed mogelijk resultaat.